Takové banánky v čokoládě jste ještě nekřupali. Zralé a slaďounké banány jsme nejdříve proměnili v křupavou dobrotu procesem lyofilizace, tedy sušením mrazem a pak jsme je obalili v pořádné vrstvě mléčné čokolády. Ochutnejte dokonalé spojení tradičních chutí bez zbytečných umělých přísad a bez palmového oleje.
Pražené mandle v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí s jahodovým práškem.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s bílou čokoládou se slaným karamelem. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. 🙂 Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme lahodnou mléčnou čokoládou. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. 🙂 Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Tři preclíky jdou, do mixu za sebou! Nejdřív si ale dají čokoládovou koupel. Pro naše vypečené preclíky jsme vybrali lázeň z mléčné a hořké čokolády a nechyběla ani lázeň z bílé čokolády se slaným karamelem. Kdo si láme hlavu, jaký preclík zvolit, je pro něj náš čokoládový mix preclíků ten pravý. Naše Mixit preclíky neobsahují žádná umělá sladidla, umělá aromata ani palmový olej.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s mléčnou čokoládou. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. 🙂 Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Pražené mandle v bílé čokoládě se slaným karamelem. Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů a sezamu. Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s hořkou čokoládou s nejméně 49 % kakaové sušiny. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. 🙂 Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Pražené mandle v bílé čokoládě a kokosu.
Život je jako film. Lepší je vždy s popcornem! 🙂 Ochutnejte dokonale křupavé kuličky popcornu s pravým máslem a slaným karamelem podle italské receptury. Každé sousto je opravdovým požitkem – pod tenkou vrstvou slaného karamelu, který popcorn obaluje, ucítíte vůni másla a přírodní vanilkové aroma. Garantujeme, že zabodujete u každé návštěvy nebo filmové projekce s přáteli či rodinou.
Oblíbený mix oříšků obsahuje jak přírodní tak i ořechy namáčené v mléčné i hořké čokoládě. Hmotnost balení 450g.
Čokoládové mlsání, vlašské ořechy, černý rybíz, pražená kávová zrna a lískové ořechy v mléčné, hořké a bílé čokoládě. hmotnost 450g.
Křupavý lesní mix mrazem sušeného ovoce mezi kterým najdete maliny, černý rybíz, jahody a ostružiny. Balení 20 g.
Produkt je složen čistě z lyofilizovaných jahod. Produkt může obsahovat stopy mléka, lepku, skořápkových plodů, sóji a arašídů. Balení má hmotnost 13 g.
Zamilovali jsme se do kombinace jogurtové čokolády s prachem z mrazem sušených jahod. Zamilovali jsme se také do pěkně vypečených preclíků. A vy se teď zamilujete do spojení obou dobrot! Pod vrstvou bílé čokolády s jogurtem křupke dozlatova vypečený preclík a jahodový prach celé kouzlo završí. Souznění jahod, jogurtu a čokolády připomene chuť jahodvé zmrzliny a křupnutí preclíku je jako kousnutí do zmrzlinového kornoutku.
Zamilovali jsme se do kombinace jogurtové čokolády s prachem z mrazem sušených jahod. Zamilovali jsme se také do pěkně vypečených preclíků. A vy se teď zamilujete do spojení obou dobrot! Pod vrstvou bílé čokolády s jogurtem křupne dozlatova vypečený preclík a jahodový prach celé kouzlo korunuje. P.S.: Souznění jahod, jogurtu a čokolády připomene chuť jahodové zmrzliny a křupnutí preclíku je jako kousnutí do zmrzlinového kornoutku. 🙂
Sypká směs na přípravu rýžové kaše s čokoládou, ovocem a ořechy.